Maths Shapes Quiz

0

1) What is 0.75 as the lowest possible fraction?

Answer: Three-Quarters (3/4)


2) Which famous girl band did Cheryl Cole belong to?

Answer: Girls Aloud


3) How many hours are there in seven days?

Answer: One hundred and sixty-eight (168)


4) What colour do you get if you mix blue and yellow paint together?

Answer: Green


5) In which American city is The Statue of Liberty is located?

Answer: New York


6) Global warming is caused by too much of which type of gas?

Answer: Carbon dioxide


7) How would you say hello in French?

Answer: Bonjour


8) Which metal makes the strongest magnets?

Answer: Iron


9) What is the largest Scandinavian country?

Answer:Sweden


10) Which gas do plants absorb from the atmosphere?

Answer: Carbon Dioxide


Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)
To Top